Gräsdalsgatan 13

Gräsdalen , Karlstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nyproducerade lokaler i bästa exponeringsläge bredvid E18

Med ett fantastiskt fint exponeringsläge intill E18 har vi nu nöjet att kunna erbjuda er möjlighet till att hyra nybyggda lokaler, där ni har chans att vara med från start och utveckla era framtida verksamhetslokaler enligt just era behov.
Bilder i annons är enbart visualiseringar av hur det kan komma att se ut och kan komma att ändras beroende på önskemål från hyresgäster etc.

Nyproducerade lokaler på Gräsdalen i bästa exponeringsläge intill E18

Med ett fantastiskt fint exponeringsläge intill E18 erbjuds nu möjlighet till att etablera just er verksamhet i nybyggda kontors/butikslokaler. Här ges chans att vara med från start och anpassa lokaler enligt era specifika behov.

Lokalytor kan erbjudas från upp till ca 3 500 kvm beroende på antal hyresgäster och projekteras tillsammans med er som blivande hyresgäst.

Exponeringsläget är enastående, med E18 direkt utanför fastigheten med ett trafikflödet om ca 28 000 fordon per dygn.

Observera att bilder i annonsen enbart är visualiseringar av hur det kan komma att se ut och kan komma att ändras. 

Tveka inte på att lämna er intresseanmälan för vidare dialog. Instruktion för intresseanmälan finns nedan. 

Intresseanmälan lämnas till: Oscar.carlson@realadvice.se 

Vänligen beskriv er verksamhet samt indikation på ert storleksbehov i er intresseanmälan. 

 

 

 

Ytor

  • Total yta:

    3500 m2

Gräsdalsgatan 13

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice