Nastagatan 6

Aspholmen , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

660 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Moderna kontorsytor i området Aspholmen!

Välkommen till Nastagatan 6! Här finns det möjlighet att hyra moderna kontorsytor om totalt ca 660 kvm. Kontorsytan är fördelad i två delar som är 263kvm respektive 311 kvm. Ytorna disponerar totalt 26 kontorsrum i varierande storlekar och 5 konferensrum med plats för 6-12 personer. Lokalen är utrustad med ett stort lunchrum om ca 86 kvm med två pentrys samt 2st WC och 1st RWC med dusch. Lokalen har ljusa och moderna ytskikt samt ljusinsläpp i tre väderstreck som skapar en trevlig arbetsmiljö. Lokalen på våning 3 nås via gemensam entré på Nastagatan 6 och sedan via hiss eller trapp. Lokalen är belägen i området Aspholmen som är en av Örebros snabbast växande områden. I området finns det företag med varierande verksamheter samt utbud av butiker och restauranger. Lokalen är placerad ca 10 minuters bilfärd från Örebro centrum och ca 5 minuters bilfärd från E18. Lokalen går även att nå via buss och cykel. Byggnaden är klassad som Miljöbyggnad Guld. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    660 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Aspholmen är en av Örebros snabbast växande områden. I området finns det företag med varierande verksamheter samt utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Lokalen är placerad ca 5 minuters bilfärd från E18 och ca 10 minuters bilfärd från Örebro centrum. Goda bussförbindelser finns i området samt nya cykelbanor.
Nastagatan 6

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner