Västra Vagngatan 1

Pilängen , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

345 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lager och kontorsytor i Pilängen!

Nu finns det möjligheter att hyra lager/verkstad och kontorsytor om totalt 345 kvm på Västra Vagngatan 1 Örebro. Lokalen disponerar ett botten plan med en totalyta om ca 230 kvm. 140 kvm utgörs av lageryta med god takhöjd och utrustat med en markport med måttet 3,5x3,5m. I anslutning till lagret finns det personalutrymmen utrustat med pentry samt WC och dusch. Byggnaden har en separat kund/personalentré, via kundentrén går det att nå lagerytorna och kontorsytorna en våning upp. En trappa upp utgörs av kontorsytor om ca 115 kvm upp delat på 4 st kontorsrum samt WC och dusch. Övervåningen går att nå via en spiraltrappa och hiss. Goda parkeringsmöjligheter finns intill byggnaden intill byggnaden. Västra Vagngatan 1 placerat i området Pilängen klassas som ett A-läge för industri och logistik i Örebro. Området har goda anslutningar till E18 och E20. Området ligger ca 9 minuters bilfärd från centrum och har kollektivtrafikförbindelser via buss till centrala Örebro. I närområdet finns det enklare service och lunchservering, annat serviceutbud finns i nära räckhåll mot Örebro centrum. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    345 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Västra Vagngatan 1 placerat i området Pilängen klassas som ett A-läge för industri och logistik i Örebro. Området har goda anslutningar till E18 och E20. I närområdet finns det enklare service och lunchservering, annat serviceutbud finns i nära räckhåll mot Örebro centrum.

Kommunikationer

Området har goda anslutningar till E18 och E20. Området ligger ca 9 minuters bilfärd från centrum och har kollektivtrafikförbindelser via buss till centrala Örebro.
Västra Vagngatan 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner