Virkesvägen 4

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

810 - 1 105 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lager och kontor på Virkesvägen 4

Välkommen till Virkesvägen 4. Nu finns det möjlighet att till förmånlig hyra etablera verksamhet i höglager och kontorsytor om totalt 1 105 kvm. Ytorna utgörs av 810 kvm höglager och 295 kvm kontor varav ca 125 m2 i markplan. Lagret kan hyras fristående. Lagerytan har en god takhöjd och är utrustad med en markport i ena gaveln och lastkaj på andra sidan av lokalen. I anslutning till lagret finns även omklädningsrum med dusch och WC. Kontorsytan utgörs av två plan där bottenplan består av kontorsrum och gemensamma personal/lunchutrymmen med fullt utrustat kök. På bottenplan finns WC och RWC. En våning upp finns det möjligheter för kontorsutrymmen i form av öppet kontorslandskap eller annan verksamhet. Intill byggnaden finns mycket goda parkeringsmöjligheter och området är inhägnat. Området vid Virkesvägen utgörs av företag inom industri, logistik, handel och kontorsverksamhet. Virkesvägen 4 är placerat ca 8 min från E18 vilket skapar goda förutsättningar för transport och kunder från andra städer. Lokalen är även placerad ca 6 minuter från Örebro centrum. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för en visning

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 810 1 105

Omgivning

Omgivning/natur:

Området vid Virkesvägen utgörs av företag inom industri, logistik, handel och kontorsverksamhet. Virkesvägen 4 är placerat ca 8 min från E18 vilket skapar goda förutsättningar för transport och kunder från andra städer. Lokalen är även placerad ca 6 minuter från Örebro centrum.

Kommunikationer

Busskommunikationer finns inom 5 minuters promenad från Virkesvägen 4.
Virkesvägen 4

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner