Hyllie Boulevard 6

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Restaurang & café

Är din verksamhet rätt för Hyllies bästa kaffepaus?

Med stora skyltfönster och god exponering på bästa hörnan erbjuder vi ca 200 kvm för dig som vill ta chansen att skapa plats för Hyllies bästa finkaffe och matställe. Här ser vi en aktör som tillsammans med oss vill skapa ett mervärde till våra kontorshyresgäster lika mycket som till de boende i området och alla Hyllies besökare. En plats att ses för lunchmöte likväl som ett snabbt stopp för den kaffesugna förbipasserande eller kanske familjefika på helgen.

Ventilationsmässigt har vi kapacitet för bake-off ugnar eller liknande och vi ser därför att man producerar / bakar på annan plats.

Fastigheten är belägen mellan Badhuset och Malmö Arena i direkt anslutning till gång- och cykelbana. Intill fastigheten finns parkeringsgarage och parkeringsficka för kortare stopp. Utmärkt skyltläge för biltrafik.

Har du konceptet och verksamheten som skulle passa här? Tveka inte att höra av dig för vidare dialog!

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ytbeskrivning

Tillsammans skapar vi rätt lokal för din verksamhet.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cyklopet 1

Byggår:

2024

Planlösning:

Tillsammans utformar vi ditt drömkontor. Se bifogat material och bilder för inspiration.

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Flera grönområden och parker i närheten bl a Engelska parken och Kroksbäcksparken. Även populära Vans-skejtparken ligger nära.

Företag i närheten:

Totalt ca 11 000 boende i Hyllie varav ca 1100 i direkt närhet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsficka för kortare ärenden intill fasad. Parkeringsgarage i fastigheten och även i intilliggande parkeringsgarage sammanbyggd med Flow.

Närservice:

SATS / Hotell / Simhall / Restauranger / Emporia / Malmö Arena

Skyltläge:

Bästa skyltläge med stora hörnfönster och skyltmöjligheter utmed trafikerad väg för både bil-/cykel- och gångtrafik.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss, tåg och cykel. Ca 450 meter till Hyllie Stationstorg där tåg, region- och stadsbuss stannar. Även hållplats för stadsbuss 150 meter från fastigheten.
Hyllie Boulevard 6

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB