Hyllie Boulevard 6

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

792 m²

Hyra

Tillträde

2024-12-01

Beskrivning

  • Kontor

Kontoret med bäst exponering för ditt varumärke och milsvid utsikt för människan.

Ta chansen till kontor på ett eget våningsplan om ca 792 kvm med härlig obruten utsikt i alla väderstreck! Låt oss tillsammans skapa ett kontor som stödjer din verksamhet och medarbetarnas hälsa. Se bif material för exempelskiss som visar att vi tror på arbetsplatsens olika funktioner och en genomtänkt utformning.

I Flow vill vi utforma kontoren till platser där människor kommer trivas och må bra. Materialval som påverkar vårt mänskliga välmående positivt har varit självklart när vi utformat de bästa förutsättningarna för kontorens ljudmiljö, luftkvalité och ljusinstallationer. Och att få blicka ut med fri sikt över både Öresund, Öresundsbron och de olika grönområden som finns i området skapar extra kvalitet.

Fastighetens geografiska läge gör det enkelt för dig och kollegorna att ta sig till jobbet. Med stort parkeringsgarage i direkt anslutning och cykel- och gångstråk rakt utanför dörren kommer man enkelt till huset. Stadsbussen stannar ca 70 meter från entrén och tågen når man med en promenad på ca 5 minuter till Hyllie Stationstorg.

Som hyresgäst i Flow löser du dina ärenden snabbt och lätt i anslutning till tiden du spenderar på kontoret. I Hyllie finns hela utbudet av service, restauranger, köpcentrum, hotell och konferens samt utmärkta träningsmöjligheter som gym, sportcenter, badhus och löpspår i den direkta omgivningen.

Ytterligare en fördel med våra nyproducerade lokaler är de låga driftskostnaderna och miljöcertifieringen. Fastigheten kommer att certifieras enligt BREEAM Excellent som tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Det är ett objektivt bevis på att den håller hög kvalitet och verkligen lever upp till högt ställda miljömål.

 

Välkommen att höra av dig för visning!

 

Ytor

  • Total yta:

    792 m2

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-12-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cyklopet 1

Byggår:

2024

Planlösning:

Tillsammans utformar vi ditt drömkontor. Se bifogat material och bilder för inspiration.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Flera grönområden och parker i närheten bl a Engelska parken och Kroksbäcksparken där det också finns flera motionsspår att välja på.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage i fastigheten och även i intilliggande parkeringsgarage sammanbyggd med Flow.

Närservice:

SATS / Hotell / Simhall / Restauranger / Emporia / Malmö Arena

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge utmed Inre ringvägen i två väderstreck.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss, tåg och cykel. Ca 450 meter till Hyllie Stationstorg där tåg, region- och stadsbuss stannar. Även hållplats för stadsbuss 150 meter från fastigheten.
Hyllie Boulevard 6

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB