Repslagaregatan 19

Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

196 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontorslokal i bästa ciytyläge

Nu har vi en fin, effektiv lokal på gång att bli ledig i Linköpings mesta city läge med utsikt över både S:t Larskyrkan och Farbror Melins Torg! Här har du hela citys utbud precis runt hörnet med både restauranger, shopping, service och upplevelser. Våra uppskattade Plustjänster är valbara för dig som hyresgäst, där går att välja bland tilläggstjänster så som städning, växter och kaffe.

Ytor

  • Total yta:

    196 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrala Linköping mellan resecentrum och stadskärnan. Kvarteret gränsar mot Storgatan, S:t Larsparken och Farbror Mellins torg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns varmgarage i källaren med totalt 100 platser att hyra via separat kö. I kvarteret ligger även P-huset Braxen med över 150 platser.

Närservice:

I fastighetens omedelbara närhet finns citys hela utbud av handel och service med mysiga caféer, trevliga restauranger och gymanläggningar. I fastigheten finns även vårt gemensamma mötesrum med utsikt över S:t Larskyrkan samt LINK för alla hyresgäster att boka och nyttja.

Kommunikationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik utgår från Trädgårdstorget, några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.
Repslagaregatan 19

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Repslagaregatan 19

582 22 LINKÖPING

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter