Ågatan 7

LINKÖPING
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Kontor

Inflyttningsredo kontor på en av citys bästa adresser

Med direkt närhet till mat, träning, kollektivtrafik, handel och annan service skapar du möjlighet för trivsel och attraktivitet som både bolag och arbetsgivare. Kontoret är i toppskick och är redo för ny hyresgäst att nyttjas från och med hösten 2024. Fastigheten stod klar under 2013 och är miljöklassad enligt Miljöbyggnad Silver. Våra uppskattade Plustjänster är valbara för dig som hyresgäst, där går att välja bland tilläggstjänster så som städning, växter och kaffe.

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrala Linköping mellan resecentrum och stadskärnan. Kvarteret gränsar mot Ågatan och Farbror Mellins torg, som på sommaren har en mysig uteservering.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har 48 garageplatser som hyrs ut via separat kö.

Närservice:

Fastigheten ligger alldeles nära citys hela utbud av service, med mysiga caféer och trevliga restauranger. I grannkvarteret finns ett publikt parkeringsgarage med cirka 150 bilplatser.

Kommunikationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik ligger några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.
Ågatan 7

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Repslagaregatan 19

582 22 LINKÖPING

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter