Repslagaregatan 17

LINKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

560 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Skapa framtidens kontor på historisk mark.

Nu finns chansen att tillsammans med oss skapa lokaler utöver det vanliga med en egen entré mitt i city. Den q-märkta fastigheten som ligger på trevliga Farbror Melins torg präglas av tidstypisk 40-talsarkitektur och har välbevarade detaljer från när det byggdes 1945. Här är möjligheterna är stora! De två våningsplanen har gott om plats för såväl fokusrum, fina paus- och loungemiljöer som slutna kontor och större öppna arbetsytor. I källaren byggs och förädlas ytorna till omklädningsrum och gym. Allt detta nära kommunikationer, träning, lunchrestauranger, shopping och annan service. Bilder och planskiss är under framtagning och uppdateras.

Ytor

  • Total yta:

    560 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten Bokbindaren 30 ligger mitt i centrala Linköping mellan resecentrum och stadskärnan. Kvarteret gränsar mot Ågatan och Farbror Mellins torg, som under sommaren har en mysig uteservering.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten erbjuder inga parkeringsplatser.

Närservice:

I fastighetens omedelbara närhet finns citys hela utbud av service, mysiga caféer och trevliga restauranger. I grannkvarteret ligger ett publikt parkeringsgarage med cirka 150 bilplatser.

Kommunikationer

Närmaste hållplats för tätortstrafik ligger några hundra meter från fastigheten. Till resecentrum med tåg, fjärrbussar och tätortstrafik är det cirka fem minuters promenad.
Repslagaregatan 17

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Repslagaregatan 19

582 22 LINKÖPING

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter