Flöjelbergsgatan 20B

Krokslätt , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
Vi erbjuder flexibla kontorslösningar med ett strategiskt läge i Krokslätt. Här sitter du nära centrum med utmärkta kommunikationer men slipper trängsel, vägtull och parkeringsproblem. Oavsett om ni har behov av enstaka eller flera arbetsplatser kan vi erbjuda er en anpassad kontorslösning. Här är allt förberett och våra flexibla avtalsvillkor med kort bindningstid gör att ni enkelt kan ändra er lokalyta efter behov. Som hyresgäst har ni 24h access till egna kontor, tillgång till bokningsbara konferens/mötesrum, fiber, kaffemaskiner, parkering, lounge, lunchrum, säker skrivarlösning, aktiviteter mm. Utanför fastigheten finns både buss/spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Parkering finns runt fastigheten för dig och dina besökare samt möjlighet till elbilsladdning. I närområdet finns ett stort serviceutbud och på en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och gym finns i fastigheten. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud. Att sitta hos oss skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Här finns en härlig blandning av företagare och filialkontor och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag. Som hyresgäst får ni också möjlighet att fritt delta på våra aktiviteter som exempelvis fika, frukostar, AW, mingel mm. Kontakta oss direkt på 031-40 73 30 för mer information eller för att boka en visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 10 50

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flöjelbergsgatan 20B - Lokalisera Kontorshotell

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Kontorsrum i olika storlekar utefter ert behov. Omöblerat eller med möblering som tillval.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastkaj

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats för hyresgäster ingår Besöksparkering tillgänglig Elbilsladdning tillgänglig

Närservice:

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Även närhet till Mölndals Centrum som bara ligger några minuter bort med bil med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, bank, post m.m.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss.
Flöjelbergsgatan 20B

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB