Grafiska Vägen 6

Almedal , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 - 150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
Nyproducerad lokal passande för kontor/showroom/salong i markplan med synligt läge i Almedal. Lätt att parkera i området. Lokalen kan även passa bra för salong/frisör då det finns förberett vatten. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 75 150

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grafiska Vägen 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Närservice:

Bra serviceutbud. I närområdet finns Ica Maxi och Willys samt många trevliga restauranger.

Kommunikationer

Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg och Korsvägen.
Grafiska Vägen 6

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB