Götabergsgatan 9

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
Perfekt lokal för agentverksamheter, skönhetssalong och behandlingar, olika ateljéer och showroom samt kontor eller lager. Med ett bra läge i Vasastaden finner ni denna källarlokal (finns mindre fönsterrutor som gör lokalen ljus). Lokalen har totalt 3 väl tilltagna rum, en toalett och ett litet pentry. Egen ingång ifrån gatan till denna källarlokal om 110 kvm fördelat på 3,5 rum (luftig). Ett öppningsbart källarfönster som vetter mot innergård, De andra fönstren är cementglas, men kan bytas ut mot öppningsbara. OBS; Ej mat eller café.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Götabergsgatan 9

Omgivning

Omgivning/natur:

Vasastaden, som sedan 1600-talet ligger i centrala Göteborg, skapades med en dröm om ett göteborgskt Paris eller Wien. Området, som än idag, präglas av en internationell känsla pryds av breda gator och påkostade bebyggelser. Idag omges Vasastadens stenhus av caféer, butiker och restauranger av alla slag och vidare finns även Universitetsbyggnaden i Vasaparken. I området finns goda förbindelser via bland annat Vasaplatsen, som trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Närservice:

All tänkbar service på bekvämt promenadavstånd.

Kommunikationer

Flera spårvagns-/busslinjer alldeles i närheten.
Götabergsgatan 9

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB