Nils Ericsonsgatan 17

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Här och nu har vi nöjet att erbjuda ett av de mest centrala och mest flexibla kontorslägena Göteborg City kan uppbringa. Läget är precis mittemot Centralen och Nils Ericsonsterminalen, med Drottningtorget på bara några minuters promenad. I direkt anslutning (speciellt om man väljer entrén från Spannmålsgatan 19) till fastigheten ligger hela Nordstans och Femmans gigantiska affärs- och serviceutbud. Lokalen har en blandad planlösning, med rum i olika storlekar, blandat med öppna ytor och med både mindre och större mötes-/konferensrum. Allt för att passa ett stort antal olika företags behov och önskemål. På Nils Ericssonsgatan 17 finns nu en nästan unik möjlighet för det företag som söker ett kontor med hög teknisk standard och/eller flexibel storlek/bindningstid. Från ca 900-1.200 m2 och med bindningstid från bara 18 månader och uppåt. Som lokalmäklare kan vi hjälpa er att få till en optimal lokallösning med bästa möjliga hyresvillkor och sköter kontakterna mellan er, nuvarande hyresgäst och fastighetsägaren. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 så berättar vi mer och/eller för att boka visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 900 1 200

Bekvämligheter

Cykelrum
Parkering

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nils Ericsonsgatan 17

Våningsplan:

7

Planlösning:

Blandad planlösning med både öppet kontorslandskap, enskilda kontorsrum och olika mötesrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Nordstaden är den centralaste delen av Göteborg. Förutom det populära köpcentrumet Nordstan finns här även ett av Sveriges ledande affärscentrum med många attraktiva kontorslokaler. Här sitter man i hjärtat av Göteborg med nära till allt; kommunikationer, shopping, restauranger, caféer och all typ av service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i Nordstans P-hus med 2.600 parkeringsplatser. Här finns möjlighet till korttidsparkering, abonnemangsparkering samt elbilsladdning.

Kommunikationer

Mycket god kollektivtrafik i området kring Nordstan och Brunnsparken. Centralstationen ligger ett par minuters promenad från fastigheten, erbjuder buss- och tågavgångar som för dig vidare mot alla väderstreck.
Nils Ericsonsgatan 17

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB