Johannefredsgatan 4

Åbro , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

402 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
Här finner ni en trevlig lokal i bästa läge i Åbro, med direkt anslutning till motorleder och med god synbarhet i området. Markport finns, för inlastning i lokalen, med måtten: 3 m hög, 3 m bred. Lokalen kan anpassas och/eller hyras ut i befintligt skick. Kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.

Ytor

  • Total yta:

    402 m2

Bekvämligheter

Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Johannefredsgatan 4

Dokument

Teknisk information

Takhöjd:

2,55 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 758 och Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C. Denna moderna fastighet är belägen i det populära Åbroområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra.

Kommunikationer

Oerhört lättillgänglig adress för dem som färdas i bil och utanför fastigheten finns tillgång till besöksparkering.
Johannefredsgatan 4

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB