Fågelbacksgatan 6

Fågelbacken , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Lokal perfekt för café, salladsbar eller liknande.

Denna charmiga lokal, belägen på Fågelbacksgatan 6, är perfekt för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå. Med sina generösa 72 kvm och ett tidigare liv som en framgångsrik glassbar, bjuder den in till en mängd spännande möjligheter.

Ljus och Inbjudande Atmosfär Lokalen välkomnar dig med en ljus och inbjudande atmosfär, tack vare det generösa ljusinsläppet som skapar en behaglig miljö för både kunder och personal. Dessutom har du möjlighet att erbjuda dina kunder en underbar utomhusupplevelse genom den tillhörande uteserveringen.

Perfekt Läge och Bekvämlighet Med gott om gatuparkering i närheten och bekvämt gångavstånd till gröna parker samt Malmö City, är denna lokal centralt belägen och lättillgänglig för såväl kunder som personal. Dess närhet till Kronprinsen köpcenter och det omgivande bostadsområdet ger dig också en ständig ström av potentiella kunder.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm och skapa något fantastiskt i denna fantastiska lokal! Kontakta oss idag för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    72 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till gröna parker och härligt cityliv.

Företag i närheten:

Kronprinsen köpcenter, Systembolaget, Lindex, Sweet

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering utanför.

Närservice:

I Slottstaden och Hästhagen finns massor med restauranger, caféer, frisörer och gym. I närheten finns även Kronprinsen som erbjuder det mesta inom närservice.

Kommunikationer

Gångavstånd till lokaltrafik.
Fågelbacksgatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner