Fågelbacksgatan 6

Hästhagen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

287 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Lokal perfekt för kontor/föreningsverksamhet!

Drömmer du om att öppna din egen verksamhet i en pulserande del av Malmö? Då har vi den perfekta platsen för dig!

Välkommen till Fågelbacksgatan där denna fantastiska lokal på hela 287 kvadratmeter väntar på att bli ditt nya kontor eller din föreningsverksamhet. För närvarande används den som en populär restaurang, men möjligheterna är oändliga!

Varför ska du välja denna lokal?

  • Fullutrustat kök: Ta din restaurang eller café till nästa nivå med det redan befintliga, fullt utrustade köket. En dröm för alla entreprenörer som vill sätta sin prägel på Malmös matkultur.

  • Gedigen serveringsyta: Med en öppen och inbjudande serveringsyta kan du skapa en atmosfär som får kunderna att vilja komma tillbaka om och om igen. Perfekt för att arrangera föreningsmöten eller företagsutbildningar.

  • Gynnsam placering: Beläget inom gångavstånd från Kronprinsen köpcenter och omgivet av ett pulserande kvarter, är denna lokal en dröm för affärsverksamhet. Närheten till grönområden och Malmös centrum gör den till ett perfekt läge för att locka både lokalbefolkning och turister.

  • Naturligt ljus: Med stora fönster som vetter mot en lugn och grönskande innergård, får du både det bästa av stadslivet och en känsla av lugn mitt i hektiska Malmö.

Vad väntar du på? Boka din visning idag och låt din affärsdröm bli verklighet!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    287 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Kronprinsen köpcenter, Systembolaget, Lindex, Sweet

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering utanför.

Närservice:

I Slottstaden och Hästhagen finns massor med restauranger, caféer, frisörer och gym. I närheten finns även Kronprinsen som erbjuder det mesta inom närservice.

Kommunikationer

Gångavstånd till lokaltrafik.
Fågelbacksgatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner