Carl Gustafs väg 4

Kronprinsen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 5 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Nu har du möjlighet att bli en del av Malmös nya vård- och utbildningskluster med start december 2024!

I december 2024 slår Malmös nya vård- och utbildningskluster upp dörrarna på optimalt läge med gångavstånd från Malmö centrum och granne med Kronprinsens köpcenter. Fastigheten är omomsad och anpassas helt efter din verksamhet. Du kan välja ytor från 150 kvm upp till 5000 kvm.

I en del av fastigheten är tanken att flera vårdföretag ska kunna bedriva sin verksamhet parallellt såsom MVC och BVC, specialistvård, rehab, vårdcentral etc. Verksamheterna ska komplettera varandra och skapa synergier. I stort sett finns inga bärande innerväggar och du kan med andra ord helt själv bestämma planlösning. 

I en av huskropparna kommer fokus att ligga på utbildningsverksamhet. Detta passar perfekt in i området med grannar som Malmö Borgarskola, Hästhagen IP och Hästhagen Sporthall. Ventilation och storlek på lokalerna anpassas till klassrumsstorlek. Här finns även en bra takhöjd som följer alla krav. 

Byggnaden som består av tre huskroppar som är sammankopplade med gångar. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med flera större hissar. Här finns möjligheter att skapa egna entréer då huset har ingång från både fram och baksida. På baksidan finns det dessutom 144 parkeringsplatser. 

Du når lätt fastigheten antingen till fots från Malmö centrum eller via bussarna som går längst Regementsgatan. Som nära granne hittar du även Kronprinsens köpcenter som kan erbjuda all service som behövs, frisör, vård, matvarubutik, apotek, gym etc. 

Passa på att etablera din verksamhet på ett av Malmös bästa lägen! Kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 150 5 000

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i källaren. Utomhusparkering för besökare finns på fastigheten.

Kommunikationer

Bussar går regelbundet precis utanför fastigheten.
Carl Gustafs väg 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner