Rinnavägen 10

Bollebygd
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Tomställd isolerad tälthall i Bollebygd

Isolerad tälthall på bra läge utmed motorvägen med framdraget vatten och avlopp och förberett för ventilation. Bra parkeringsmöjligheter Lokalen kan hyras eller köpas (arrendeavtal).

Planlösning

Hallen är 68 meter lång och 25 meter bred, totalt 1 700 kvm. Lokalen är helt tomställd.

Tälthallen är isolerad i både väggar och tak. I den isolerade luftspalten i mellan dukarna återfinns isolering samt cirkulerande varmluft för att avfukta samt bibehålla isoleregenskaperna. 

Vatten och avlopp är framdraget utmed ena långsida i hallen och ventilation är förberett, det enda som saknas är ett ventilationsaggregat tillämpat för den verksamhet som ska bedrivas.

Hallen är avsäkrad för 65 Amper.

Omgivning

Lokalen är belägen i ett industriområde intill motorvägen i Bollebygd. Intilliggande fastigheter består av industrifastigheter och privatvillor.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter med bil med på- och avfarten till 27:an och 40:an i nära anslutning till lokalen. Busshållplats finns i området med med busslinjer mellan Bollebygd - Borås respektive Bollebygd - Rävlanda - Mölnlycke.

Ytor

  • Total yta:

    1700 m2

Rinnavägen 10

Om Bjurfors Näringsliv Göteborg

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Göteborg

Victor Hasselblads gata 15

421 31 Västra Frölunda

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Göteborg