Sandryd Grindsmossen 1

Tostared
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

508 m²

Pris

5 500 000

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Övrigt

En spännande fastighet innehållande byggnader som är anpassade för boende, konferens samt café.

En spännande fastighet innehållande byggnader som är anpassade för boende, konferens samt café. Här finns stora utvecklingsmöjligheter i form av ombyggnation samt hyresgästanpassning. 

Fastighetsbeskrivning

Sandryd Grindsmossen 1 

Flertalet spännande byggnader med möjlighet till bostadsyta, café och restaurangverksamhet eller utveckling till passande verksamhet. Fastigheten är belägen i ett lugnande landskap som ligger i närhet av både natur och sjö. Byggnaderna har genomgått renovering och bedöms därför vara i ett gott skick.

Bostadsbyggnad 1:

Bostadshuset om ca 100 kvm är fullt uthyrt och uppfört 2001. Byggnaden är fördelad över kök med vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum. Helkaklat badrum.

Bostadsbyggnad 2:

Den större bostadsbyggnaden om ca 168 kvm är uppförd och tillbyggd mellan år 1991 och 1997. Huset är fördelat över kök med matplats, vardagsrum med kamin, 4 sovrum samt 2 helkaklade badrum varav ett av de erbjuder tvättutrustning.

Café- och restaurangbyggnad:

Byggnaden om ca 150 kvm har tidigare använts för café- och restaurangverksamhet. Den äldsta delen av byggnaden är från 1700-talet som tillbyggts under år 2001. Byggnaden har ett fullt utrustat restaurangkök i anslutning till kök/cafékassa, matsal, lounge och badrum med plastmatta, våtrumstapet samt en kaklad duschhörna. 

Ekonomibyggnad:

Isolerad ekonomibyggnad om ca 90 kvm med trästomme, träpanel och plåttak. Grusat golv. Används som garage och förråd.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 418
Other 90
Tomtarea 10 599

Ekonomi

Driftskostnad:

28 400 /år

Pris:

5 500 000

Hyresintäkter:

72 000 /år

Typkod:

120 - Lantbruksenhet, bebyggd

Teknisk information

Byggår: 2001

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Trä

Fönstertyp: 2-glas och 3-glas

Vatten/avlopp: Enskilt vatten och avlopp med grävd brunn samt trekammarbrunn med infiltrationsbädd.

Uppvärmning: Luft/luft-värmepumpar, vedeldad kamin/ vedspis/kakelugn. (Ved från egen skog)

Sandryd Grindsmossen 1

Om Bjurfors Näringsliv Göteborg

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Göteborg

Victor Hasselblads gata 15

421 31 Västra Frölunda

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Göteborg