Fannys väg 3

Sickla , Nacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

242 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Modernt kontor beläget på plan 8 i anslutning till Sickla Köpkvarter och Hammarby Sjöstad.

Kontor i ett strategiskt och kommunikativt läge i Nacka med närhet till såväl Södra länken, Värmdöleden och kommuniaktioner. 

Ytor

  • Total yta:

    242 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

8 av 8

Antal rum:

6

Planlösning:

I Sickla Front finns nu möjlighet att överta ett kontor beläget högst upp i fastigheten med utsikt över Sickla och Hammarbybacken. Modernt kontor med nya ytskikt. Ytan utgör av ett öppet landskap med plats för upp till 12 arbetsplatser Stort konferensrum för 10 personer Tre mindre mötesrum/telefonrum Ett mötesrum för 4 personer Stor lounge och sällskapsyta med modernt pentry Avdelning med möjlighet för förvaring och kopiator 2 wc samt städförråd Larm finns till lokalen Fiberanslutning Garageplatser med laddbilplatser Kontraktet överlåtes och löper tom 2026-08-31 4355kr/m2/år I hyran ingår fastighetsskatt, värme, kyla, vent samt avfall. Utöver ingår tillsyn samt tillgång till omklädningsrum och cykelrum. Hyresfria månader i samband med tillträde Säkerhet utgår.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Sickla är en attraktiv arbetsplats för mer än 8000 personer. Det är smidigt att ta sig hit både med bil och med kollektiva färdmedel. Här finns allt man kan tänkas behöva i form av service, restauranger, butiker, träning, hotell och med naturen runt hörnet med både Sicklasjön och Hammarbybacken. Under de närmaste åren renoveras och byggs kollektivtrafiknätet ut ytterligare, med tre spårbundna trafikslag - Tvärbanan, Saltsjöbanan och nya tunnelbanans blå linje.

Företag i närheten:

Stora Enso, Elon, Kinnarp, Aspia, Twilfit, Saxlund, Vårgårda Hus, Bikelease

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om garageplatser finns att hyra i nära anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Direktaccess till Södra länken, Värmdöleden för den bilburne, tvärbanan, bussar som trafikerar till Slussen, Nackaområdet, Värmdö, Saltsjöbaden bl.a
Fannys väg 3

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB