Drottninggatan 64

Centralt Innanför Promenaderna , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor

Central kontorslokal mitt i Norrköping City med egen entré

Upptäck en unik möjlighet mitt i hjärtat av Norrköping city! Etablera ert företag med fönster mot Drottninggatan/Spiralen. Med denna centrala position blir ni en del av stadens puls, omgiven av liv och rörelse. Slipp långa pendlingar och tidsslöseri – här finns allt ni behöver inom bekvämt räckhåll. Bara 50 meter bort finns ett garagehus för er bekvämlighet. Utnyttja detta tillfälle och ta steget mot en framgångsrik närvaro i Norrköping. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Övrig information

Övrigt:

Perfekt belägen fastighet med mångsidig användning som inkluderar butiker, kontor och allmän service. Den är strategiskt placerad mitt på Drottninggatan, vilket ger en utmärkt central position i hjärtat av Norrköpings city.

Ytor

  • Total yta:

    185 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-01.

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

En ljus och luftig lokal med en genomgående behaglig atmosfär och fin utsikt. Den består av fyra rymliga kontorsrum som var och ett rymmer en eller två personer, samt ett större konferensrum. Dessutom finns en trevlig loungedel där man kan koppla av och njuta av utsikten över innerstaden. Du har möjlighet att komma in via en egen entré på markplan eller via trapphuset, där det även finns en hiss.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är perfekt placerad i hjärtat av stadens puls, med omedelbar närhet till ett brett utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom kan du på bara några minuters promenad njuta av den vackra och avkopplande grönskan i Vasaparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till flera P-hus och garage.

Närservice:

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till badhus.

Kommunikationer

Hit tar du dig smidigt till fots, med spårvagn, buss och i bil.
Drottninggatan 64

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum