Gamla Torget 3

Centralt Gamla Rådstugan , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

207 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med karaktär söker ny hyresgäst

Gamla Rådstugan har en unik atmosfär som ger en inspirerande miljö för kreativitet. Den historiska byggnaden och charmiga detaljer skapar en känsla av karaktär och ger en kontrast till denna moderna kontorslokal.

Övrig information

Övrigt:

Den anrika gamla fastigheten kallad Gamla Rådstugan renoveras med varsam hand under 2016 för att sedan slå upp portarna och erbjuda toppmoderna och exklusiva kontorslokaler i ett fantastiskt läge. Fastigheten inrymmer även en restaurang . Rådstugan är en länk mellan handelsytan Knäppingsborg och Norrköpings City.

Ytor

  • Total yta:

    207 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Högst upp i fastigheten ligger denna lokal i vinkel. Kontorslokalen har anpassats för att främja samarbete och idégenerering. Den har öppna ytor, flexibla arbetsutrymmen och inspirerande mötesrum. En väl genomtänkt layout kan underlätta spontana samarbeten och främja kreativt tänkande.

Omgivning

Omgivning/natur:

Gamla Rådstugan är belägen mitt i centrala Norrköping, på Gamla Torget som är ett av Norrköpings äldsta torg. Gamla Rådstugan binder därmed samman det anrika kvarteret Knäppingsborg med Norrköpings centrala delar längs Drottninggatan. Området ligger i hjärtat av Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt. Här har du Motala Ström precis runt knuten och närhet till restauranger och shopping.

Närservice:

Gamla Rådstugan tillsammans med Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker, konsert och kulturlokaler samt mysiga cafeér. Närhet till P-hus i City.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Gamla Torget 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum