Skolgatan 1 B

Centralt Knäppingsborg , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rofylld lokal i inspirerande miljö

Välkomna till en centralt belägen kontorslokal i ett område fyllt av härliga energier. Här bedrivs för närvarande en uppskattad yogastudio men kan även användas som kontor eller utställningsrum. Har du behov av ytor där ni kan utveckla er verksamhet och vill ha arbetsvardagen på topp? Våningsplanet delas med proffsiga Hud & Kroppshälsan samt drivna utbildningsföretaget Arcus. Övriga hyresgäster i samma byggnad är Norins Ost, Lindhs Te & Kaffe, Soja Sushi m.fl.. Välkomna att höra av er till mig så kan vi prata framtid!

Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Välkomnande hall. Ett stort luftigt rum för exempelvis ett mindre kontorslandskap eller för redksap med inriktning friskvård? Ett mindre rum för ett kontor eller kanske behandlingsum? Kök med plats för matbord samt förrådsutrymme för tvättmaskin.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering finns runt Knäppingsborg. Flera parkeringshus finns i Knäppingsborgs absoluta närhet. Till exempel Vårdtornet, Spiran, Ankaret.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler. Ost, te, kaffe, kläder, design och heminredning är exempel på utbudet i Knäppingsborg.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Skolgatan 1 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum