Kopparvägen 4-36

ONSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i Onsala

Välkommen till denna butikslokal om 67 kvm i Onsala! Majoriteten av lokalen består av en öppen butiksyta, här finns även personalutrymmen i form av pentry, omklädningsrum och wc med dusch. Skyltfönster ut mot gatan ger bra ljusinsläpp. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    67 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kopparvägen ligger i lugna och trivsamma Onsala. I närområdet finns restauranger, konditori, mataffär och butiker. Detta är ett härligt område med mycket fina promenadstråk och nära till Gottskär och havet. Bara en kort promenad bort finns badplats. Det finns flertalet skolor och dagis i närheten.

Kommunikationer

Precis utanför området ligger busshållplatsen där bussen tar er in till Kungsbacka station på 25 minuter för den som åker kollektivt.
Kopparvägen 4-36

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder