Göteborgsvägen 99

SURTE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Butik/kontor med stor potential i Surte centrum.

Välkommen till en trevlig lokal med stor potential. Lokalen är idag anpassad för kontor. Planlösningen består av en öppen yta i mitten och kontor runt om. Den skulle passa utmärkt för tex callcenter, Fastighetsmäklare eller dylikt. Kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen och utgör en del av Surte centrum i Ale kommun. Surte är den tätort inom Ale kommun som ligger närmast Göteborg. Här hittar du flertalet förskolor, grundskolor och bra pendlingsmöjligheter. Du har även närhet till skog, vandringsspår och badplats.

Närservice:

Läget erbjuder förskola och grundskola endast 10 minuters promenad bort. Mataffär och restaurang finns bara några meter bort. För större utbud av all form av service finns Ale Torg bara 10 minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är goda från Surte. På endast cirka 10 minuter med pendeltåg tar du dig in till centrum. Åker du bil är det E45 hela vägen in till Göteborg på 20 minuter.
Göteborgsvägen 99

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder