J A Wettergrens gata 7

VÄSTRA FRÖLUNDA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 046 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Lager/verkstadslokal

Lager/verkstads lokal med mycket bra läge i Högsbo. Stora ytor för lagerhållning eller produktion. Lokalen har ramp från markplan för inlastning. Takhöjd: 2.8m 3 fas uttag: Ja Finns även små förråd att tillgå: 10-75kvm

Ytor

  • Total yta:

    1046 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarsköldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Anslutning till fastigheten.

Närservice:

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Kommunikationer

Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplats, där stannar busslinjerna 82 samt 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min
J A Wettergrens gata 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder