Hulda Mellgrens gata 11

Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

476 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Hyr ett helt våningsplan intill söderleden

Välkommen till vårt kontor på Hulda Mellgrens gata 11 på 476 m². Här finns nu möjligheten att på hyra ett helt våningsplan på plan 1. Lokalen består av 15 st cellkontor, ett konferensrum samt en yta vid entrén passande för reception. Med gott om fönster samt en våning upp får man här en ljus och trevlig lokal. Tveka inte på att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    476 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.
Hulda Mellgrens gata 11

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder