Drottninggatan 89

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 700 - 5 100 m²

Hyra

Tillträde

2025-03-01

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i fullservicefastighet, centralt läge och egen uteplats!

I hjärtat av Tegnérlunden finns nu möjlighet att hyra ljust och trivsamt kontor i en fastighet där medarbetare och kunder kommer trivas! Här finns all tänkbar service som reception, konferenscenter, restaurang, bageri, innergård, takterrass, dusch-, cykel-, tränings- och omklädningsrum. Välkomna på visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 700 5 100

Ekonomi

Tillträde:

2025-03-01

Utförande

Våningsplan:

6

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på den lugnare delen av Drottninggatan, närhet till bland annat Tegnerlunden.

Närservice:

All tänkbar service finns längs Drottninggatan. Flertalet bra restauranger ligger runt huset.

Kommunikationer

T-bana Hötorget och T-Centralen ligger inom några minuters gångavstånd. Dock är det närmast till tunnelbanestationen Rådmansgatan (gröna linjen).
Drottninggatan 89

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB