Klara Östra Kyrkogata 6

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

353 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Effektiv, ljus hörnlokal ett stenkast från T-centralen.

Här ges möjlighet att skräddarsy ditt kontor i Stockholms bästa läge. Med öppna ytor och fint ljusinsläpp skapar det tillsammans de bästa förutsättningarna för en attraktiv arbetsplats. I fastigheten finns garage, café, cykelrum, omklädningsrum.

Ytor

  • Total yta:

    353 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt på Drottninggatan ligger denna fastighet, mitt emot Stadsteatern och Kulturhuset. Ett mer centralt läge är svårt att hitta!

Närservice:

All tänkbar service finns tillgänglig i närområdet. Allt från caféer och restauranger precis runt hörnet till Gallerian och NK endast ett par minuters gångväg bort.

Kommunikationer

Granne med T-centralen där tunnelbanans alla linjer finns och där pendeltåg, Arlanda Express och fjärrtåg går. Cityterminalen med alla sina busslinjer ligger också precis i närheten. Med andra ord mycket goda kommunikationer.
Klara Östra Kyrkogata 6

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB