Torsgatan 4

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

381 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i centralt läge med gemensam innergård

Möjlighet till kontor i fin sekelskiftesfastighet med fint bevarade detaljer. Högt i tak och stora fins fönster ut mot Torsgatan. Här får du vara med och skapa moderna fina ytor tillsammans med oss. I fastigheten finns en gemensam innergård.

Ytor

  • Total yta:

    381 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i det expansiva området kring Norra Bantorget. Granne med Clarion Sign, en mycket bra restaurang för representation.

Närservice:

Gångavstånd till Hötorget, Drottninggatan, Centralbadet, Norra Latins konferenscenter, Clarion Sign. Alla typer av service finns att tillgå inom gångavstånd.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen där alla typer av allmänna färdmedel finns att tillgå, så som tunnelbana, pendeltåg, bussar, Arlanda Express samt fjärrtåg.
Torsgatan 4

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB