Lodgatan 9

Hamnen , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 - 6 050 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Unikt nybyggnadsprojekt med generösa ytor i Hamnen!

Unikt nybyggnadsprojekt längs med Lodgatan i Hamnen. Fastighet med generösa ytor! Lager på 4 850 kvm, varav 3 600 kvm med 11,7 meter fritt under balk. Entresolplan på ca 1 200 kvm. Finns upp till 8 st lasthus. Mycket bra logistikläge med närhet till både motorvägen och Malmös mer centrala delar. Fastigheten ligger endast 2 km från Malmö Centralstation.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 4 850 4 850
Övrigt 1 200 1 200

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett strategiskt logistikläge i Hamnen med nära till Malmö Centrum. Lodgatan ligger i nära anslutning till Västkustvägen och enkelt att ta sig ut på ringvägarna och motorvägen med bil. Inom promenadavstånd finns busshållsplatser där bussar kan ta dig runt de mer centrala delarna av Malmö.

Närservice:

Centrala Malmö nås inom 10 min från fastigheten där stort utbud av service, butiker, hotell, nöje med mera finns. I omgivningarna finns några lunchrestauranger och lättare service. Flera handelsområden finns inom 10 min med bil, tex Entré, Burlöv Center, Toftanäs och Stora Bernstorp.

Vägbeskrivning:

Se Google maps.

Kommunikationer

Närheten till Västkustvägen gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb. Bussförbindelser till Malmö Central och övriga Malmö finns i närheten.
Lodgatan 9

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB