Östergatan 13C

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

207 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ljus butikslokal om ca 207 kvm mitt emot Caroli Köpcenter!

Mitt emot Caroli Köpcenter finns denna ljusa och härliga butikslokal om ca 207 kvm. Till lokalen finns en egen entré och stora skyltfönster som är riktade ut mot gågatan. Lokalen är fördelad i två plan, varav det ena är ett halvplan.

Ytor

  • Total yta:

    207 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MALMÖ SANKT GERTRUD 24

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig.

Närservice:

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

Kommunikationer

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.
Östergatan 13C

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB