Frihamnsallén 8

Spillepengen , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

309 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på bra adress!

Nu har ni möjlighet att hyra kontor på bra adress med närhet till centrum. Kontoret har nyligen renoverats, fördelat i öppet landskap men också separata rum/konferensrum. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen. Kontakta mäklaren för ytterligare information

Ytor

  • Total yta:

    309 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Arlöv, precis intill Spillepengens fritidsområde med härlig grönska. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge nära Västkustvägen vilket skapar närhet till både Malmö centrum och resten av Arlöv.

Närservice:

I närheten finns Coop och Shell. 5 minuter med bil finns köpcentret Burlöv Center med handel, restauranger och gym. Centrala Malmö nås på 5 min med stort utbud av service och handel.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till centrala Malmö men även med accesser till E4/E6 och ringlederna. Parkering finns på fastigheten. Busshållplats en kort promenad bort med avgående buss in till Malmö, Lomma och Lund.
Frihamnsallén 8

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB