Östra Varvsgatan 4

Västra hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

758 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Rymligt kontor med fönster i tre väderstreck

Här erbjuder vi en ljus, luftig lokal i en modern kontorsfastighet. Lokalen är belägen på våningsplan 3 i fastigheten. Stora härliga ytor för arbete i öppet landskap, fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. För de som önskar arbeta ostört finns även traditionella kontorsrum. Mötesrum finns i varierande storlekar samt ett par mindre rum som med fördel kan användas som telefonrum. Entrén till fastigheten erbjuder en välkommande foajé med boulebana. Inom fastigheten finns etablerad restaurang, frisör och skönhetssalong. Området erbjuder många lunchrestauranger av olika karaktär. Här finns även matbutik, systembolag och motionsanläggning i absolut närhet. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    758 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

De senaste decennierna har Västra hamnen gått från att vara ett industriområde till att bli en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. Här hittar du fina badplatser, restauranger, parker och universitet. Stadsdelen ligger på en halvö med Öresund som närmsta granne.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten samt möjlighet till parkering i kringliggande parkeringshus. Här finns även besöksparkering.

Kommunikationer

Stadsbussar passerar direkt utanför fastigheten. Det är ca 10 minuters promenad till Centralstationen.
Östra Varvsgatan 4

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem