Fosievägen 6

Dalaplan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

202 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektivt kontor i södra Malmö

Välkommen till Fosievägen 6 i södra Malmö och vårt yteffektiva kontor om 202 kvm. Lokalen är genomgående utrustad med textilmattor och har glaspartier till kontorsrummen. Planlösningen består av cellkontor, konferensrum för 6–8 personer, ett pausrum/pentry och en trevlig loungeyta. Kontakta gärna oss för visning eller ytterligare info!

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    202 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Omgivning/natur:

Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Här har du nära till Mobilia köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. I närheten ligger också unika Pildammsparken med sina dammar och nyklassicistiska utformning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I direkt anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bekväm anslutning till både E6, E20, E22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation på behagligt promenadavstånd.
Fosievägen 6

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem