Stenbärsgatan 6

Videdal , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 650 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fastighet med fantastiskt skyltläge

Välkommen till denna unika fastighet med enastående skyltläge och direkt närhet till inre ringvägen. Denna byggnad erbjuder oändliga möjligheter fördelade över två våningsplan. Genom den inbjudande huvudentrén möts du av generösa och öppna ytor, perfekta för reception och lounge. De stora luftiga rummen skapar en inspirerande arbetsmiljö och möjliggör skapandet av det optimala kontoret för din verksamhet. Ett dedikerat friskvårdsrum med omklädnings- och duschfaciliteter främjar hälsa och välmående för de anställda. Den rymliga matsalen med generöst ljusinsläpp är perfekt för gemensamma måltider och evenemang. Fastigheten har för närvarande gott om öppna landskap samt samtalsrum som kan omvandlas och anpassas till cellkontor om det är det som passar er verksamhet. För praktiska ändamål finns ett lager med markport om ca 170 kvm. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    2650 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Videdal ligger i östra Malmö och består till största delen av villabebyggelse. Här har du nära till centrum med restauranger, service och kulturliv. Stadsdelen bjuder dessutom på flera gröna lungor och friluftsliv.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i direkt anslutning till fastigheten med tillhörande tio laddstolpar.

Kommunikationer

Med bil når du snabbt ringvägen samt motorleder vilket gör att kommunikationen härifrån är smidig och enkel. Inom 5 minuter med bil når du enkelt Jägersro- och Rosengårds centrum med restauranger, mataffärer och all tänkbar service
Stenbärsgatan 6

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem