Övägen 8

Limhamn , LIMHAMN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i Malmö med fantastisk utsikt över Öresund

Välkommen till Övägen 8 på Limhamn. Ett havsnära kontor med 6 meter i tak. På ett fantastiskt läge i Limhamns gamla färjehamn har ni möjlighet att hyra ett representativt kontor i en underbar miljö med bryggor, fiskhamn och gästhamn för fritidsbåtar. Dragörkajen är en uppseendeväckande byggnad med 6 våningsplan. Här erbjuder vi ett unikt kontorsplan med panoramafönster högst upp i huset. Utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Stor terrass längs hela fasaden ger både morgon- och eftermiddagssol. Här sitter man gärna och avnjuter en kopp kaffe, blickar ut över havet och lyssnar till vågornas brus. Lokalen består av ett stort kombinerat mötesrum/kök och två större kontorsrum och är anpassad för 10-12 personer. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen Limhamn ligger sydväst om Malmö vid Öresundsbrons fäste. Här har du nära till grönområden precis intill vattnet och ett brett utbud av shopping, restauranger och all daglig service i Limhamns centrum. I området ligger också Skandinaviens största köpcenter Emporia som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kafeér. Hamnområdet rymmer både industriområde och småbåtshamn.?

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra intill fastigheten. Även timparkering finns för besökare.

Kommunikationer

Centrala Malmö finns på 10-15 minuters avstånd med bil eller buss. Busshållsplats utanför porten.
Övägen 8

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem