Kryptongatan 20

Åbro , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i bra läge, var med och påverka invändigt!

Lokalen innehåller idag sju kontor och en del öppet landsakp och ett pentry som ger dig all den komfort och funktionalitet du behöver. Dessutom är läget perfekt, med god tillgänglighet till områdets viktigaste kommunikationsvägar. Var med och skapa förutsättningarna för ert nya kontor! Vänligen kontakta oss för mer information och visning.

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet.

Ytor

  • Total yta:

    325 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro industriområde ligger i Mölndal strax söder om Göteborg - ett lugnt, naturnära men ändå centralt indutriområde med skogen på ena sidan och E6:an på den andra. Mölndals stad har precis som de flesta andra industrikommuner genomgått en kraftfull omvandling. För åtskilliga hundra år sedan fanns många kvarnar i möllornas dal; Mölndal. Idag är kvarnarna borta men vi bidrar på annat sätt till utvecklingen av den högteknologiska sektorn i Göteborgsregionen. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad. Mölndals företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige. Vid den senaste mätningen kom vi på 12:e plats, bäst i Göteborgsregionen enligt företagen själva

Närservice:

I området finns flera restauranger, och i Mölndals centrum samt Kållered köpstad som ligger ca. 5 km söderut finns restauranger, shopping, banker m.m.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och Mölndals centrum med Mölndals Knutpunlt ligger ca. 2 km bort, där finns pendeltåg mot Göteborg och Kungsbacka, spårvagnstrafik mot Göteborg och busstrafik åt alla riktningar.
Kryptongatan 20

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum