Wallinsgatan 8

Lackarebäck , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

229 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Tillgänglig lokal för vård- eller kontorsändamål

Vi erbjuder en lokal på våning 4 i fastigheten med godkänd detaljplan för vård- och/eller kontorsändamål. Lokalen är i behov av renovering och kan anpassas efter er verksamhet. Hiss finns för bekvämlighet och tillgänglighet. För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta mig.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet med stor parkeringsyta mellan husen och Bifrostgatan.

Ytor

  • Total yta:

    229 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger nära centrala Mölndal med med sitt rika utbud av kommersiell och offentlig service i form av livsmedelsaffärer, klädbutiker, apotek, systembolag m m. samlat i Mölndals Galleria. Där ligger även Folkets hus, Stadshuset, Mölndals sjukhus och Aktiviteten. Mölndals stad har idag över 60 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Fastigheten har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt kust till kustbanan. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad och företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige.

Kommunikationer

Området har god tillgång till kollektivtrafik mot Mölndal, Frölunda och Göteborg. Med bil tar man sig lätt från E6 avfart Lackarebäcksmotet respektive Söderleden avfart Fässbergsmotet.
Wallinsgatan 8

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum