Flöjelbergsgatan 7B

Lackarebäck , MÖLNDAL
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

323 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Mycket bra skyltmöjlighet mot E6:an.

Rumsindelad lokal som kan anpassas efter önskemål för att matcha ert företag optimalt. Här kan ni låta kreativiteten flöda och idéerna frodas. Lokalen är belägen 1 trappa upp och har utsikt mot leden. Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten. Man kommer snabbt ut på trafiklederna och når enkelt stadens centrum där allt man behöver finns inom räckhåll. Så varför vänta? Kontakta oss nu och låt oss visa ert nya kontor!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Ytor

  • Total yta:

    323 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten. Utrymme och anordning för cykelparkering finns.

Närservice:

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.
Flöjelbergsgatan 7B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum