Bergfotsgatan 5

Lackarebäck , MÖLNDAL
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

576 m²

Hyra

Tillträde

2025-01-01

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Produktionslokal med tillhörande kontor

Yteffektiv produktions-, verkstads- eller lagerlokal med kontor och trevligt pentry. Kontorsdelen består av 7 st rymliga och ljusa kontorsrum samt mötesrum. Egen lastkaj finns till lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Ytor

  • Total yta:

    576 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-01-01.

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Närservice:

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.
Bergfotsgatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum