Ebbe Lieberathsgatan 18b

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

337 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Hörnlokal med fint ljusinsläpp

Ljus, öppen och trevlig hörnlokal! Med sin verksamhet på Ebbe Liberathsgatan har man nära till kollektivtrafik, restauranger och mataffärer. Lokalen erbjuder öppna kontorsytor varvat med en enskilda kontor samt mötes- och konferensrum. Ljusa trägolv och nytt fräscht pentry. Till lokalen finns även möjlighet att förhyra ett 10-tal parkeringsplatser. Välkommen att kontakta oss för visning och mer info!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har varit ett huvudkontor för Telia nu huserar cirka 20 olika företag inom alla möjliga verksamhetsområden. Stora investeringar har gjorts i fastigheten senaste åren, framförallt då på ventilationsfronten.

Ytor

  • Total yta:

    337 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Det pågår många spännande projekt i närheten av fastigheten. Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel och här skall 5000 – 10 000 nya invånare bo här.

Närservice:

I närområdet finns redan idag flera stora matbutiker, bensinmackar, restauranger, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm. Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.
Ebbe Lieberathsgatan 18b

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum