Norrlandsgatan 15

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

467 m²

Hyra

Enligt ök.

Tillträde

2024-08-01

Beskrivning

  • Kontor

Representativt kontor i hörnläge mitt i City

En välplanerad lokal högt upp i huset med utsikt över citys takåsar i ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen i Mood-kvarteret mitt i stadskärnan. Med kontor i Mood-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen, med cirka 33 arbetsplatser, ligger i fastigheten Oxen Större och precis ovanför populära handelsplatsen Mood med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

Lokalen stödjer hybrida arbetssätt med öppna arbetsplatser och rum i olika storlekar som kan bli ett enskilt rum, fyra mötesrum, ett tyst rum och en reception. Det finns även ett pentry. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

Ytor

  • Total yta:

    467 m2

Bekvämligheter

Biltvätt
Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Restaurang
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-08-01.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxen Större 21

Byggår:

1978

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

8

Planlösning:

Välplanerad lokal i hörnläge.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Några minuters promenad bort finns Kungsträdgården, kajen och Humlegården med sin lummiga park.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Cykelrum och garage finns i huset.

Närservice:

I Mood-kvarteret finns numera ett 60 tal bra butiker samt sex stycken restauranger och caféer. Utöver det finns självklart hela Stockholms utbud av restauranger och service i närområdet. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Mood-kvarteret. Närmsta tunnelbana är Hötorget bara några meter bort. Till T-centralen där de finns tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara fem minuter att promenera.
Norrlandsgatan 15

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB