Norrlandsgatan 15

Stockholm city , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

756 m²

Hyra

Enligt ök.

Tillträde

Enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor

Unik lokal med fantastiskt läge

Med landets bästa läge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt kontor med närhet till allt. Här får ni pulsen från Moodkvarteret och Stureplan runt hörnet med en uppsjö av restauranger och butiker bara några meter utanför entrén.

Lokalen, med plats för cirka 58 arbetsplatser, har stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en spännande utsikt över citys takåsar. När du kliver in genom entrén möts du direkt av en reception och loungeyta som är perfekt att ta emot kunder och besökare i. I anslutning till entrén finns även kontorsplatser och mötesrum. Längre in i lokalen finns en större yta för intern lounge och köksdel. Lokalen har många flexibla ytor som möjliggör både externa och interna delar så väl som olika typer av arbetsplatser och möblering. Det här centrala kontoret har mycket karaktär och en häftig planlösning där ni har möjlighet att sätta er personliga prägel. Inga större lokalanpassningar behövs vilket möjliggör snabb inflyttning.

Lokalen ligger i fastigheten Oxen Större 21 i Moodkvarteret i Stockholm City och är en stor kontorsfastighet med flera restauranger i bottenvåningarna och utanför dörren finns all shopping, nöjen, service och utbud av hotell du kan önska dig.

Ytor

  • Total yta:

    756 m2

Bekvämligheter

Biltvätt
Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Enligt ök.

Tillträde:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxen Större 21

Byggår:

1978

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

8 av 10

Planlösning:

Stor lokal med möjlighet till hybrida arbetssätt.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Cykelrum och garage finns i huset.

Närservice:

I MOOD District finns numera ett 60 tal bra butiker samt sex stycken restauranger och caféer. Utöver det finns självklart hela Stockholms utbud av restauranger och service i närområdet. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till MOOD District. Närmsta tunnelbana är Hötorget bara några meter bort. Till T-centralen där de finns tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara fem minuter att promenera.
Norrlandsgatan 15

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB