Jakobsbergsgatan 24

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

750 - 7 000 m²

Pris

Enligt ök.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Bli en del av framtidens hållbara och flexibla kontor

Mitt i det dynamiska kvarteret Mood ligger Jakobsbergsgatan 24 – en ståtlig kontorsfastighet med anor från sekelskiftet som vi nu håller på att förvandla till en av Stockholm Citys mest attraktiva kontorsfastigheter. Genom hela bygget av fastigheten och utformningen av lokaler är hållbarhet är vår ledstjärna.

Utformningen av lokalerna är flexibla och ligger på 750 - 7000 kvm.

Ta ett halvt, ett helt eller flera våningsplan. Inflytt är planerad år 2024.

Med ingång från Jakobsbergsgatan, ligger Elements Stockholm – ett innovationsekosystem som knyter ihop hyresgästerna på Jakobsbergsgatan 24 genom ett medlemskap.

Som medlem i Elements Stockholm är du en del av ett nätverk av entreprenörer, innovatörer och snabb- växande företag inom olika kluster, som strävar efter att lösa några av vår tids största utmaningar.

Här samlas företag och entreprenörer i olika kluster, för att diskutera ämnen som AI, fintech och innovation – i en unik och inspirerande miljö.

Övrig information

Övrigt:

Med modern teknik och hållbara lösningar minimerar vi energibehoven och gör kontoren smarta och anpassningsbara. Vi väljer bort tillfälliga trender, och bevarade trägolv, tidlösa färger och hållbara ytskikt blir i stället självklara val i inredningen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 750 7 000

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Våren 2024 eller enligt ö.k.

Prisinformation:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jericho

Byggår:

1908

Renoveringsår:

2023

Planlösning:

Flexibla och hållbara planlösningar med delbara lokaler.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

En kort promenad bort ligger Kungsträdgården och Humlegården med gräsmattor och fontäner. Här kan du även promenera bort till kajen med utsikt över skärgårdsbåtarna och kungliga slottet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage för bil och cykel finns i fastigheten.

Närservice:

I området finns populära restauranger, barer, gallerior och gym. Utöver detta finns självklart hela Stockholms utbud av restauranger och service i närområdet. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels torg cirka 500 meter.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Jakobsbergsgatan 24 i Mood. Närmsta tunnelbana är Hötorget bara några meter bort. I närheten ligger även röda linjen med Östermalmstorg. Till T-centralen där de finns tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg tar det bara fem minuter att promenera.
Jakobsbergsgatan 24

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB