Hammarby Allé 91

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse/Snarast

Beskrivning

  • Kontor

Rumsindelat kontor till förmånliga villkor

Nyligen renoverat kontor med flera arbetsrum för 1 till 2 personer finns nu tillgängligt centralt i Hammarby Sjöstad invid Luma Park. Rymligt pentry med pausyta. Stort mötesrum vid entrén. Ledigt för inflyttning omgående. Kort avtalsperiod möjlig.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse/Snarast

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammarby Allé 91

Byggår:

1955

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

4 av 5

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Flera restauranger i närheten samt stor ICA-butik.

Kommunikationer

Tvärbana: Station Luma 300 m Pendeltåg: Årstaberg via tvärbanan T-bana: Från år 2030 station Hammarby Kanal 300 m Bussar: 74 och 96 passerar Trafikleder: E4, 222 max 10 min bort Färja: Hammarby till Nybroviken (maj till september)
Hammarby Allé 91

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB