Östgötagatan 90

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

637 m²

Hyra

Tillträde

enl. ök

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och härlig lokal med tillgång till terrass.

I det välkända "Folksamhuset" på Östgötagatan 90 finns det nu möjlighet att överta en ljus och fin lokal, alt att hyra i andra hand. Avtalet löper t om 2026-12-31. När man kommer in i lokalen så välkomnas man av en trevlig lounge/entréyta, därefter följer ett antal mötesrum i både större och mindre storlekar. Arbetsplatserna finns i en öppen planlösning med tillgång till mindre fokusrum. Stort pentry med tillhörande yta för frukostar, luncher, företagspresentationer m.m. och direkt anslutning till en stor gemensam terrass. Lokalen har även en egen "studio". Lokalen kan hyras ut till icke momspliktiga företag. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    637 m2

Ekonomi

Tillträde:

enl. ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östgötagatan 90

Byggår:

1960

Renoveringsår:

2019

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft (kylbafflar) och mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Södermalm är en Stockholms mest pulserande stadsdelar. 5 min från kontoret så har du Ringens köpcentrum med all tänkbar service, butiker, restauranger m.m.

Kommunikationer

Bussar: 57:an stannar utanför dörren T-bana: Grön linje till Skanstull
Östgötagatan 90

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB