Rademachergatan 28 C

Centrum , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

108 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Hörnlokal uthyres i ett suveränt läge i centrala Eskilstuna

Hörnlokal i toppskick med goda skyltningsmöjligheter i centrala Eskilstuna. Ett oslagbart läge för företaget som vill synas då lokalen ligger vid en vältrafikerad gata precis mittemot det nybyggda universitetet. Lokalen är belägen i bottenvåningen och har där med en hög tillgänglighet. De stora butiksfönstren ger ett mycket gott ljusinsläpp och erbjuder möjlighet till en utmärkt exponering för ert företag. I lokalen finns idag en stor och öppen butiksyta som kan nyttjas för flera olika ändamål. Här finns gott om utrymme för att bygga upp enskilda cellkontor och konferensrum vid behov. Dessutom erbjuder lokalen ett komplett kök, dusch och WC som uppfyller alla tillgänglighetskrav. Byggnaden byggdes år 2015 och håller därför i helhet en hög standard. Fastigheten ägs av en välskött HSB-förening. Lokalen är tillgänglig omgående, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    108 m2

Utförande

Byggår:

2015

Planlösning:

Planlösningen består av en stor öppen yta belägen i gatuplan som kan anpassas med kontorsrum vid behov. Baktill i lokalen finns en WC anpassad för funktionshindrade samt ett välutrustat pentry.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

En placering i kärnans centrum innebär en stor potential för ett växande bolag. I direkt närhet finns allt från olika restauranger, gallerior och hotell . Dessutom ligger lokalen tvärs över gatan från Mälardalens Universitet.

Kommunikationer

Lokalen ligger ett stenkast bort från tågstationen samt alla bussförbindelser.
Rademachergatan 28 C

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner