Rademachergatan 19

Centrum , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

425 - 850 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Unik möjlighet att förädla Biograflokaler!

En placering i kärnans centrum, som har ständigt mycket folk i rörelse, innebär en stor potential för växande bolag. I direkt närhet finns allt från restauranger och trevlig shopping nära gallerior till lättillgänglig kommunaltrafik. Från Centralstationen är det ca 6 minuters promenad till fastigheten. I fastigheten möts man i markplan av en entré endast i glas, följt av en storslagen entréhall. Lokalen om totalt ca 850 m² har tidigare nyttjats som biograf och omfattar 4 st. biorum med hög takhöjd och väl tilltagen ventilation för ändamålet. Vidare, disponerar lokalerna flertalet toaletter i varierande storlekar. Här ges en unik möjlighet för nästkommande Hyresgäst att sätta sin egna prägel på lokalerna för att kunna skapa något spännande för Eskilstuna. Lokalens 850 m² kan bli fyllda med spännande aktiviteter, välsorterade barer, restaurang och moderna konferensrum. Varför inte en äventyrspalats med bowling, biljard, dart, shuffleboard, äventyrsgolf, pingis, arkad och flipperspel, VR-simulator, foodcourt där du kan utmana familj, vänner eller kollegor på en 5-kamp? Eller en häftig restaurang med oslagbar takhöjd? Begränsningarna är minimala vad gäller lokalens utformning, det bara fantasin som sätter gränserna - Här lämnas kreativiteten till er! Parkeringshus finns i anslutning till fastigheten. Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 425 850

Utförande

Byggår:

1958

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, universitetet samt Eskilstunaån. Ett utmärkt läge för företag som vill ha arbetsplatsen i anslutning till stadskärnan och all form av närservice som erbjuds. Här finns mängder med restauranger, träningsanläggningar och olika kulturverksamheter.

Kommunikationer

Väldigt goda busskommunikationer ett stenkast ifrån lokalen. Fastigheten ligger endast 5 minuter från Eskilstuna Station. Motorväg E20 nås med enkelhet via bil.
Rademachergatan 19

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner