Kriebsensgatan 5

Centrum , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 2 250 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibla kontorslokaler med ett fenomenalt läge i centrala Eskilstuna

Sällsynt tillfälle att hyra moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Eskilstuna som ligger ett stenkast från Fristadstorget. Läget erbjuder en stor tillgänglighet samt närhet till all form av tjänsteutbud som ert företag kan tänkas behöva. Ge ert företag maximal tillgänglighet och exponering i detta välbesökta område. I denna fastighet finns möjligheten att skräddarsy era kontorslokaler i den storlek och utformning som ni önskar. Totalt finns det ca 2 250 tillgängliga kvadratmeter där den minsta möjliga ytan att hyra motsvarar ca 250kvm. Fastighetens lokaler har tidigare nyttjats i utbildningssyfte och är därför tillgänglighetsanpassade fullt ut. Lokalerna har ljusa och fina ytskikt samt en väl tilltagen takhöjd. Ventilation i fastigheten är mycket god. Plan 1 och 2 rymmer en sammanhängande kontorslokal som motsvarar ca 500kvm, vidare finns möjlighet att hyra ytterligare 260kvm på plan 2. Vidare på plan 3 finns det totalt en tillgänglig yta motsvarande ca 800kvm. Högst upp i byggnaden på plan 4 ryms en stor lokal som har en area om ca 470kvm. Lokalerna kan hyras i kombination med varandra eller separat, anpassningar kan göras i samråd med fastighetsägaren. Som komplement till kontorslokalerna går det att hyra en cafélokal i källarplan om ca 230kvm som rymmer 150 personer, här finns stora WC-utrymmen för både dam och herr. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 2 250

Utförande

Planlösning:

Varierad planlösning i kontorslokalerna, se bifogade ritningar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, universitetet samt Eskilstunaån.

Företag i närheten:

I Eskilstunas stadskärna finns ett gott utbud av närservice i form av restauranger, shopping samt diverse typer av tjänsteföretag.

Vägbeskrivning:

Lokalerna nås med enkelhet via tåg, buss och bil.

Kommunikationer

Närhet till goda bussförbindelser och enbart ett par minuter till tågstation.
Kriebsensgatan 5

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner